Familjen Fermskog


Vi är en hästgalen familj bestående av två vuxna och två barn. Vi har i dagsläget sjutton hästar. Lite andra djur har det också hamnat här. Det är två hundar, två kaniner, en katt och fem hönor och en tupp.

tisdag 1 februari 2011

Köksgolv på gång

Idag har det mesta av köksgolvet blivit lagt. Ursnyggt blir det, bild kommer imorgon efter att det har blivit fogat. Det saknas lite klinkers och det är därför det inte är färdiglagt. Vi valde dock att få gjort så mycket som det gick av golvet nu, så att köket kan sättas upp. Någon gång under veckan kommer resterande plattor, sedan får vi se när de kan läggas. Samtidigt som sista biten i köket läggs så läggs även plattorna i hallen.

Slipmaskinen som vi ska slipa golvet i hobbyrummet med har vi fått hem ikväll, så planen är att det golvet ska fixas imorgon. Jippi, eller inte. Hoppas att det blir fint i allfall. men det blir det säkert.

2 kommentarer:

  1. Säg jippi du för det är faktiskt riktigt roligt, särskilt när man ser hur fint det blir. Hur lång tid tror du att det tar innan ni kan flytta in? (Vore trevligt med telefonkontakt m min kära syster igen.) Puss å kram familjen// Millan

    SvaraRadera
  2. Vi tror att vi kanske flyttar in om ca 2månader.

    SvaraRadera