Familjen Fermskog


Vi är en hästgalen familj bestående av två vuxna och två barn. Vi har i dagsläget sjutton hästar. Lite andra djur har det också hamnat här. Det är två hundar, två kaniner, en katt och fem hönor och en tupp.

tisdag 11 januari 2011

Matsal och vardagsrum, nu sätter vi igång här med!

Matsalen kommer nog att bli helmysig med sin fina kakelugn. Hittills har vi nte gjort något alls där inne, mer än slappat i soffan och fåtöljerna som har stått kvar där inne då vi har behövt en paus i arbetet.
Idag har vi dock börjat väldigt smått, tömt rummet på möbler och tagit bort golvlister. Imorgon kommer nämligen snickarna och ska fixa isoleringen i golvet och förbereda för golvvärme.


Magnus tar en paus och Idun showar i matsalen.


Brasa i kakelugnen. Till vänster ligger köket och till höger är vardagsrummet.


Även i vardagsrummet har vi mjukstartat idag. Vi har burit bort möbler, tagit bort golvlister och klickgolv. Vi har dessutom tagit bort en dörr som inte används, samt dess tillhörande foder och karm. Den väggen kommer att byggas igen. Dörren ska vi sätta i ingången till kontoret, för den dörr som har suttit där är hiskeligt ful och inte alls i stil med resten av huset. Vilken tur att det fanns en extradörr som vi kunde flytta på!


Vardagsrummet som det har sett ut fram tills idag. Och så Idun som dansar och äter kaka!
Den grå dörren på högra väggen är alltså borta nu, liksom klickgolvet.

1 kommentar:

  1. - vilka toksöta barn du har och så duktiga ni är i rustandet! Jag är imponerad över energiflödet hos er!!! :)

    SvaraRadera