Familjen Fermskog


Vi är en hästgalen familj bestående av två vuxna och två barn. Vi har i dagsläget sjutton hästar. Lite andra djur har det också hamnat här. Det är två hundar, två kaniner, en katt och fem hönor och en tupp.

måndag 24 januari 2011

Plötsligt händer det.

Och då händer allt på en gång.
Idag har vi haft snickare från två olika firmor här på samma gång. Den ena har lagt golv i vardagsrummet (nästan färdigt), den andra har flytspacklat där vår vedspis ska stå, och börjat förbereda för köksinredningen.

Dessutom har vårt kök levererats idag. Lidingö från IKEA ska vi ha.

Som om inte det vore nog, kom våra bänkskivor också. Någon i huset, jag säger inte vem men det var inte jag, har råkat beställa ena skivan 1meter för kort ...

Jaja. Vi behövde ju ett nytt vardagsrumsbord, så nu har vi fått ett alldeles fantastiskt snajsigt, fint och onödigt dyrt sådant. Det var ju bra. :-) Och bra att någon av oss faktiskt ändå har beställt skivor, även om det blev lite fel.

Som om inte DET vore nog dök det plötsligt upp en grävmaskinist och informerade oss om att han ämnar  gräva för vår jordvärme imorgon bitti. Så imorgon ska fölstona stå inne, för det är i deras hage vi ska gräva. Vi får väl släppa dem i ridhuset i omgångar.

Lite småpyssel har vi gjort också, tillexempel äntligen målat färdigt taket i hobbyrummet. Föstret på lilla toaletten har blivit slipat och spacklat, och lite elledningar har slitits ner.

Magnus aka Demolition Man har fortsatt sitt sökande efter rökgångar. Den här gången är det i taket i kontoret som han har rivit (En del av murstocken går där.) En nackdel med att stå rakt under en murstock när man river den är att man blir sotig. En aning. Han hittade en rökgång, men det drog inget i den så vi vet inte riktigt var den leder. Vår sotare får väl komma och detektiva lite igen, han är här ofta nu för tiden känns det som ...


Magnus, lite gråare än vanligt.

1 kommentar:

  1. Hihi, det där gråa sotet gjorde ju nästan att det ser ut som om han har hår där....han kanske ska bli sotare så kan han låtsas hela tiden? Kram på er!

    SvaraRadera